LE  P A G N O N

W O R K S H O P

O M G E V I N G

de workshop

het atelier

truus van dalsem

galerie

schilderlocaties

uw verblijf

werk van cursisten

cursisten

culinair arrangement

raku en keramiek

bezetting

kosten workshop

contact

verblijfskosten

home

Uw verblijf

Afhankelijk van de grootte van de groep, waarmee u naar de workshop komt, kunt u kiezen uit de volgende mogelijkheden:

 Maison-de-Maître Le Pagnon (vijf persoons)       Vakantiehuis Libelle (vier tot zes persoons)  :  gite Papillon ( tweepersoons), of caravan Panorama (vierpersoons), elk met hun eigen charme. Tevens kunt u kiezen voor een verblijf op onze camping.

 

Alle huizen zijn goed ingericht en hebben heerlijke slaapkamers, bedden en eigen terrassen. U hebt altijd een eigen ingang en eigen privacy en eigen kookgelegenheid. Er is een koffiezet apparaat en Senseo in elk onderkomen. Servies en pannen, glazen en borden. Inrichting voor al uw dagelijks gebruik is aanwezig.

Bij de gite en de caravan maakt u gebruik van het sanitair,de keuken en de douche van de camping. U kunt wel koken in uw verblijf.

Ideaal voor uw onderkomen in onze verblijven is onze aanbieding voor het Culinair Menu. U maakt zelf uw ontbijt en lunch, dat is meestal snel geregeld, de bakker komt 3x in de week op ons terrein, winkels zijn in de buurt, dus dat is vaak makkelijk te regelen.

 Leuker is het om 's avonds naar le Forge te gaan. Waar eet je nog een vijf gangen menu inclusief wijn en koffie voor € 108,- voor zes avonden? (Woensdag is het restaurant gesloten)

 

U mag natuurlijk ook aan de workshop deelnemen, als u op een andere locatie verblijft, zoals bijvoorbeeld Domaine d' Essendieras.

Ook vanuit uw eigen adres, of vakantie locatie heten wij u welkom voor de workshop.

U kunt ook een of meerdere dagen de workshop volgen.