LE  P A G N O N

W O R K S H O P

O M G E V I N G

de workshop

het atelier

truus van dalsem

galerie

schilderlocaties

uw verblijf

werk van cursisten

cursisten

culinair arrangement

raku en keramiek

bezetting

kosten workshop

contact

verblijfskosten

home

Truus van Dalsem

 

Truus van Dalsem volgde de opleiding teken en handenarbeiddocent aan de Academie voor Beeldende Vorming in Amersfoort, en studeerde keramiek en ruimtelijke vormgeving op Academie Minerva in Groningen. Naast de opleiding ontwikkelde ze in haar loopbaan als kunstenares haar eigen schilderstijl en ontwikkelde zij zich in keramiek. In de workshop maakt u kennis met deze technieken en kunt verschillende stijlen beoefenen.

 

     

Haar werk en werkwijze kenmerkt zich door spannend kleurgebruik en gemengde technieken. Zij is ruim dertig jaar actief als beeldend kunstenares en heeft evenveel onderwijservaring. Na haar jaren als co÷rdinerend docent beeldende vakken bij ROC Friese Poort, heeft zij nu de mogelijkheid om haar onderwijservaring en liefde voor het vak over te brengen aan haar eigen cursisten.

Zij is docent in hart en nieren en beleeft veel plezier aan het lesgeven. Als u tijdens het werken op moeilijkheden stuit, dan lossen we die samen op, en komt zij met suggesties en tips. Tijdens de workshop ontwikkelt u uw techniek en uw inspiratiemogelijkheden.

 

Met veel geduld zal zij u begeleiden, soms even extra porren en tips en aanwijzingen geven, zodat u weer verder kunt.

Belangrijk zijn de sfeer, het werken naar eigen vermogen en het resultaat.