LE  P A G N O N

W O R K S H O P

O M G E V I N G

de workshop

het atelier

truus van dalsem

galerie

schilderlocaties

uw verblijf

werk van cursisten

cursisten

culinair arrangement

raku en keramiek

bezetting

kosten workshop

contact

verblijfskosten

home

Schilderlocaties

Rond St.Mesmin zijn er vele prachtige locaties om te gaan schilderen met een veldezel. Een van deze locaties is het kasteel van Savignac-Ledrier. het kasteel staat aan de rand van de rivier de Auvezere en biedt een schilderachtige aanblik, te samen met de Forge en de waterval.

Het is een inspirerende plek, waar wij veel gaan schilderen of tekenen.

Hierboven ziet u het kasteel van Excideuil. Dit is ook een heel mooi stadje. Behalve de glooiende hellingen kunt u naar een mooie plaats gaan om te tekenen of te schilderen. In Excideuil worden tijdens de zomer tentoonstellingen gehouden in het kasteel, daar kunnen we met de workshop ook gaan kijken om daar inspiratie te vinden.

 

Saint Yrieix-la-Perche is een kunstenaarsdorpje, met veel galeries.

Een andere locatie is Hautefort. Een prachtig middeleeuwse plaats, waar de nauwe straatjes vol staan met bloemen en planten. Tegen het silhouet van het kasteel slingeren zich schilderachtige straatjes en pleinen. Bent u moe van het schilderen dan vindt u verkoeling op een van de vele terrasjes. U laat zich inspireren door de kleuren van de luiken en de huizen tegen de blauwe lucht, kortom inspiratie alom.