LE  P A G N O N

W O R K S H O P

O M G E V I N G

maison-de-maitre

libelle

papillon

panorama

four-a-pain

beschikbaarheid

prijzen

contact

camping

 home

PAPILLON

2 persoons gite

Gite Papillon is een vrijstaand huisje met alle voorzieningen, die een prettig onderkomen op landgoed le Pagnon kan garanderen. U heeft een eigen terras, een eigen opgang en alles is begane grond. U slaapt heerlijk op een echt Frans tweepersoons bed met dekbedden. Er is een eettafel, waar u natuurlijk heerlijk kunt genieten van uw croissantje.

De inrichting van de Papillon is zeer romantisch en fleurig. In de Papillon vind u een romantische manier van overnachten, met alle gemakken van een eigen huis. Het is ingericht met borden, bestek, glazen en kopjes en pannen en schalen.

Als het 's avonds op uw terras wat fris wordt kunt u binnen nog heerlijk een boek lezen voor het slapen gaan, er is zelfs verwarming!

U kunt gebruik maken van uw eigen koelkast om uw drankjes koel te houden. een eenvoudig kooktoestel staat garant voor heerlijke Franse maaltijden, waar u op uw buitenterras van kunt genieten. Na afloop van de maaltijd geniet u van een kopje koffie, gezet in het koffieapparaat, of in de Senseo.

De Papillon heeft geen stromend water, maar u maakt hiervoor gebruik van alle gemakken van de camping, zoals een keukenaanrecht, sanitair en douche.

U doet even de afwas in de kantine van de camping en verder is het sanitair er voortreffelijk: een heerlijke douche en een wastafel met warm en koud stromend water + toilet.

 

Le Pagnon heeft een ruim aanbod van terrassen: u gaat  genieten in de zon van het uitzicht over de dalen op een van de heerlijke ligstoelen.

Uiteraard heeft u een eigen terras met buitenmeubilair, maar indien u een ander plekje op le Pagnon vindt: bijvoorbeeld lekker in de schaduw, dan gaat u daar lekker zitten. Elk onderkomen op le Pagnon heeft een eigen buitenterras.

De inrichting van de Papillon is sfeervol en doeltreffend. Een fleurig zestiger-jaren ameublement staat voor u klaar. En de rest van de gite is qua kleur hierop aangepast. Natuurlijk is de gite ook ingericht met schilderijen van de eigenaresse Truus van Dalsem.

 

Denkt u eraan, dat le Pagnon een DINER arrangement aan kan bieden bij een naburig restaurant voor de bijzondere prijs van 108,- voor 6 diners, (vijfgangen, incl wijn), alleen te boeken via le Pagnon.

Kijk voor meer informatie bij culinair/ onder workshop