LE  P A G N O N

W O R K S H O P

O M G E V I N G

maison-de-maitre

libelle

papillon

panorama

four-a-pain

beschikbaarheid

prijzen

contact

camping

 home

Four-a-pain

2 persoons vrijstaande studio

De studio is een vrijstaande voormalige broodbakoven, die geheel gerestaureerd is en ingericht voor een verblijf met twee personen. Het heeft een uiterst romantisch karakter. U slaapt bovenop de authentieke broodoven. Met een vaste trap gaat u naar de slaapplaats: een romantische bedstee onder het schuine dak.

Met een vaste trap gaat u naar de slaapplaats: een romantische bedstee onder het schuine dak. U heeft daar een tweepersoons bed, die wij desgewenst gezellig voor u opmaken.

Er is een eenvoudig 3 pits kooktoestel, en natuurlijk alle benodigdheden om te koken aanwezig zijn: pannen, borden, bestek enz.

Er is zowel een Senseo als een gewoon koffiezetapparaat aanwezig in de studio.

Natuurlijk heeft ook de Four-a-Pain weer zijn eigen sfeer en frisse kleuren maken het geheel stemmig af. De inrichting is dan ook weer zeer compleet: een eettafel, een kast met glazen en servies en natuurlijk bijpassende schilderijen van Truus.

U hoeft niets mee te nemen dan alleen uw kleren en uw verblijf op le Pagnon zal aan al uw verwachtingen voldoen.

U heeft een heel eigen terras, waarvan u hier het unieke uitzicht ziet over de glooiende landerijen. Bovendien heeft de studio een eigen laantje aan de rand van het bos.

Voor de kille avonden is er elektrische verwarming. En natuurlijk een koelkastje om uw drankjes koel te houden, waar u mee op het terras gaat zitten! Kortom eenvoudige luxe in een authentieke omgeving.

Er is een radio in de Four-a-Pain, tevens een CD speler. U kunt gratis gebruik maken van de WiFi in de kantine.

U geniet van de vrijheid van een zelfstandige studio, een vrijstaand voormalige broodoven, met een eigen terras en schitterend uitzicht.

Denkt u eraan, dat u heerlijk fris beddengoed kunt reserveren, en een riant handdoekenpakket.

Er is geen stromend water in de studio: hiervan maakt u gebruik van de keuken faciliteiten van de camping. Tevens maakt u daar gebruik van douche en wc.

Ook loopt u even met uw afwas naar de kantine van de camping, daar is een aanrecht met warm en koud stromend water, douche en het toilet.