LE  P A G N O N

W O R K S H O P

O M G E V I N G

de workshop

het atelier

truus van dalsem

galerie

schilderlocaties

uw verblijf

werk van cursisten

cursisten

culinair arrangement

raku en keramiek

bezetting

kosten workshop

contact

verblijfskosten

home

Wij maken voor u graag een overzicht: u kunt geheel vrijblijvend en kosteloos een offerte aanvragen.

Meld mij met hoeveel mensen u de workshop wilt volgen, voor welk onderkomen u kiest, voor welke opties u gaat: bv wel of niet culinair menu, wel of niet lakenpakket . Overigens zijn alle bedragen te vinden op mijn site. Voor groepen maak ik graag een aanbieding.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kosten

  Workshop

   maandag t/m vrijdag

De workshop tekenen en schilderen kost 200,- per week, inclusief  les, verf, andere teken of schildermaterialen, spieramen, en gebruik gereedschappen

Een workshop keramiek of Raku kost  225,- inclusief les, klei, glazuren en afbakken.

 

  Mijn atelier is zeer goed geoutilleerd: u zult er alles vinden, wat u nodig heeft, inclusief een bibliotheek. Uiteraard wordt er voor koffie en thee gezorgd.

Bij reservering krijgt u van mij een contractje en de benodigde toeristische informatie toegestuurd. Wij vragen een kwart van te voren als aanbetaling, het restant volgt ruim een maand voor aanvang van de cursus en de huurperiode.

De RAKU workshop: maandag en dinsdag werk maken, woensdag glazuurplan maken en donderdag glazuren, ( het werk wordt dan bisquit gebakken ) en vrijdag RAKU stoken, onder het genot wat gezelligheid ( onderdeel van het Raku stookproces)

U kunt ook altijd per dag deelnemen aan de workshop, of uw cursus verdelen over meer dan een week: dagprijs voor de workshop is: 
  40,- tekenen en schilderen
  45,- keramiek of Raku.