LE  P A G N O N

W O R K S H O P

O M G E V I N G

de workshop

het atelier

truus van dalsem

galerie

schilderlocaties

uw verblijf

werk van cursisten

cursisten

culinair arrangement

raku en keramiek

bezetting

kosten workshop

contact

verblijfskosten

home


DE WORKSHOP

 

Zoekt U een plezierige activiteit in uw vakantie, die gegarandeerd succesvol is? Een activiteit waaraan werkelijk iedereen mee kan doen? Kies dan voor de workshop schilderen of keramiek.

De mogelijkheden zijn eindeloos. U kunt aan het werk in teams of individueel. U kunt aan de slag met een vraagstelling, thema of opdracht. U kunt zich laten inspireren door ons prentenkabinet en de omgeving. U kunt kiezen voor grote doeken, kleine doeken, of andere dragers. Er is een speciaal klei-atelier.

 

Belangrijkste uitgangspunt is het plezier in het tekenen en schilderen en keramiek en de mogelijkheden, die u zelf hebt om de workshop te doen. Dus al bent u beginner of al bent u gevorderd, voor iedereen is de workshop toegankelijk.

U kunt uw eigen weg kiezen en wordt daarbij met alle raad en daad ondersteund. Geen enkele workshop is hetzelfde, geen saaie lessen: wij passen ons aan aan de cursisten.

Grotendeels werken we de eerste paar dagen aan de technieken en het experimenteren met materialen en het opzetten van een schilderij of werkstuk. Daarna zoeken we de verdieping en kunnen dan onze eigen dingen uitwerken. In alle gevallen biedt de workshop schilderen een plezierige uitdaging die iedereen aanspreekt.

Met een resultaat om in te lijsten!

 

Natuurlijk kunnen we ook met keramiek werken of RAKU stoken. Er is klei, oxides, engobes. We werken met verschillende decoratietechnieken. We werken voornamelijk met handvormen, of met platen klei. Alle materialen zijn voorhanden, en gebruik is inclusief in de prijs.(geen draaischijf) We hebben een grote keramiekoven, waar het werk biscuit in gebakken kan worden.

Natuurlijk krijgt u er een lekker kopje koffie of thee bij.

 

 

Wij houden ons bezig met tekenen, schilderen en keramiek en rakustoken op Landgoed Le Pagnon. Alle materialen worden aangeboden, zoals, houtskool, pastelkrijt, aquarel, acryl, olieverf, potlood en kleurpotlood. Er wordt veel gewerkt met gemengde technieken en combinaties van technieken. De cursusprijs is inclusief materialen en lessen. De les is van half tien tot één uur en na de lunch kunt u zelfstandig net zo lang doorwerken, als u zelf wilt.