LE  P A G N O N

W O R K S H O P

O M G E V I N G

maison-de-maitre

libelle

papillon

panorama

four-a-pain

beschikbaarheid

prijzen

contact

camping

 home

Aire Nature

Camping Les Pagnons

Association Les Pagnons ( n° W243004607)  is een ideale gelegenheid om uw vakantie door te brengen. Het terrein ligt aan de rand van het bos, u kunt van de heerlijke rust genieten en de geluiden van de vogels zijn het enige wat u hoort. Er zijn zes staplaatsen en u heeft dus alle ruimte om u heen, en u kunt genieten van een heerlijk uitzicht over de glooiende omgeving. Natuurlijk mag u gebruik maken van onze luie ligstoelen. WiFi in de kantine.

  
We hebben een grote kantine, waarin een aanrecht en een gootsteen met warm en koud stromend water en een koelkast. U kunt hier ook eten aan de grote eikenhouten tafel.

U kunt hier zelf een ruime plaats naar wens uitzoeken voor uw tent of caravan: rust, ruimte, uitzicht, goede voorzieningen, ontspannen verblijf, plezierige ambiance, gezellig samenzijn of individuele activiteit.

 

Een toilettafel om uw haar te föhnen of om u te scheren, behoort bij de uitrusting van camping Le Pagnon. Een luxe ruime douche en vaste wastafel  bevinden zich in de badkamer op camping Le Pagnon. Het toilet is apart.

Verder is er een grote kast met spelletjes, waar u zich op een regenachtige dag mee kunt vermaken. De kantine is ook heerlijk koel, als het buiten warm is. En natuurlijk een jeu-de-boulebaan!

.U kunt natuurlijk op de bonnefooi langskomen, maar we hebben liever, dat u even reserveert van te voren. een mailtje of telefoontje is voldoende. Natuurlijk beschikken wij over goede stroom aansluitingen, van 220 volt. Honden zijn welkom.

telefoon: 0033 553 52 86 80